306 Xinsha Road, Shajing-Straat, Bao'an-District, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis

Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

Van goede kwaliteit Sterkste Testosteronsteroïden voor verkoop
De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan.

—— Matthew Bartlett

De punten kwamen veilig, dankuwel voor veilige verpakking aan. Ik hoop ik u niet door te vragen beledigde dat het veilig zou zijn. Uw methodes zijn volledig bewijs.

—— Bryan van het UK

Hij geeft de ordebetaling meer dan ik, maar ik moet zeggen hij mijn pakketten veel meer geeft dan ik wanneer het volgen van de orden doe!

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Sendi
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 3000000-700000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 70% - 80%

De Biotechnologieco. van Shenzhensendi, Ltd dat in de revolutionaire bereidende stad Shenzhen, de Biotechnologieco. van Shenzhen Sendi, Ltd wordt gevestigd is een hoogste leverancier van fijne chemische producten, etc. omvatten Onze hoofdproducten corticaal hormoon, progestational hormoon, Lokaal verdovingsmiddel, mannelijk en vrouwelijk geslachtshormoon, peptides en steroid poeder zoals Trenbolone-Acetaat, Boldenone Undecylenate, Drostanolone-Propionaat, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate, Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Tetracaine, Linocaine, Benzocaine, MT-1.

Het bedrijf heeft GMP standaardfabrieksdekking meer dan 17, 000 vierkante meters met inbegrip van de vaste activa's van installatie boven 100 miljoen RMB. De nadruk is op de Grote fondsen van O&O en de hersenen worden jaarlijks geïnvesteerd in R&D-afdeling. R&D-de afdeling overheerst 30% van werknemers. Met geavanceerde faciliteiten en instrumenten zoals HPLC, GC en spectrofotometer, kan de productkwaliteit efficiënt en gevoelig worden gecontroleerd. De installatie heeft ISO9001-authentificatie overgegaan. Wij zijn gekwalificeerd als exporteur en importeur van fijne chemische producten, aroma's, additieven voor levensmiddelen, biochemisch, farmaceutisch & midden steroid poeder. Onze producten zijn verkochte wereldlijk geweest. Specifiek om te winnen winst te realiseren, hebben wij met duizenden fabrikanten en handelondernemingen samengewerkt.

Met zo veel ervaring in het gebied, specialiseren de zaken zich in de productie en vendition van geneesmiddelen en chemische producten, vooral voor vooral voor steroid hormonen en versterkers. Jaren voorbij, is grote inspanningen geleverd in het veilige & efficiënte verschepen en nu heeft de firma een perfect mechanisme van de risicocontrole in zaken. De integriteitscreativiteit, en het wederzijdse voordeel zijn permanent achtervolgen. Het wordt warm met ingestemd om te contacteren en samen te werken.

 

De kwaliteit is ons leven! Alle producten die in Aseptisch Laboratorium volgens GMP norm worden geproduceerd. Keurde ISO goed

9001: 2008 en ISO14001: 2004. Bovendien, wij hebben volledig Q.A. & Q.C. System. Wij bezitten gemachtigde reeksen

van het analyseren van instrumenten, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren.

De hoogste, stabiele en betrouwbare kwaliteit is gewaarborgd! Kom en sluit me aan bij ons, is volgende millionaer u!

Contactgegevens
Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Demi

Tel.: 86--18123940985

Fax: 86-0755-23707617

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)