306 Xinsha Road, Shajing-Straat, Bao'an-District, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Sterkste Testosteronsteroïden voor verkoop
De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan.

—— Matthew Bartlett

De punten kwamen veilig, dankuwel voor veilige verpakking aan. Ik hoop ik u niet door te vragen beledigde dat het veilig zou zijn. Uw methodes zijn volledig bewijs.

—— Bryan van het UK

Hij geeft de ordebetaling meer dan ik, maar ik moet zeggen hij mijn pakketten veel meer geeft dan ik wanneer het volgen van de orden doe!

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Sendi
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 3000000-700000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 70% - 80%

Ons bedrijf is dichtbij aan de Internationale Luchthaven van Shenzhen Bao'an, en het is zeer geschikt voor ons.  Wij hebben rijke ervaring over het uitvoeren van steroïden, peptides, HGH en farmaceutische grondstoffen.

 

Onze firma neemt in de productie van steroid poeder, mondelinge steroïden, injecteerbare steroïden, polypeptiden, farmaceutische grondstoffen & tussenpersonen, chemische grondstoffen en diergeneeskunde in dienst. Wij hebben onze eigen team en loyaliteitsklanten van over de hele wereld gevormd. Steroid vooral hormonen, die onder het publiek van wereldmarkten zo populair waren.

 

Ondertussen, zullen wij countinue om voor onze nieuw & stamgasten ernaar streven te gaan, en ons beste te proberen om hen te dienen. Natuurlijk, zullen wij plakken om meer producten aan onze klanten van lage prijs en hoogste kwaliteit te voorzien!

 

Als leider van E-commerceplatform in aanvankelijk, nu is het de grootste fabrikanten en de leveranciers van steroïden ruw poeder in centraal van China. Na de op kwaliteit-Gebaseerde begeleiding van filosofie „Klant eerst,“, streven wij ernaar om de wereldmarkt uit te breiden.

 

Ons bedrijf won met succes de volgende eretitels: Nieuwe High-tech Onderneming, Top Ten Innovatieve Ondernemingen, Niet-openbare Wetenschap en Technologieonderneming, de Contracten van de het Kredietonderneming van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENniveau, Provinciale Beschaafde Eenheid. Wij gingen de SGS Goedkeuring, de Kosjer Internationale Joodse Kaart, ook de Bereikregistratie en de Milieu het Beheersysteemcertificatie over van ISO9001. Wij bezitten een sterk R&D-team en zullen reusachtige sommen geld investeren en zullen bij ons kracht met binnenlandse universiteiten aansluiten om meer nieuw steroid poeder, anabole steroïden, injecteerbaar steroid en half afgewerkt steroid product te produceren om aan de markt aan te passen.

 

Wij hebben meer dan 20 soorten productoctrooien tot nu. Bovendien, het onderzoeksfonds dat wij jaarlijks zijn meer dan vijf miljoen dollar hebben geïnvesteerd. Momenteel, is het aantal van al personeel meer dan 380 mensen exclusief de arbeiders.

 

Door onze onderzoek en kennis van anabool steroid poeder, vervaardigen wij en leveren veiliger, beter-uitvoert en van betere kwaliteit steroïden om aan de behoeften van een het groeien wereld te voldoen. Wij hebben opstellings stevige samenwerking met talrijke belangrijke chemische en farmaceutische bedrijven in China. Onze zaken spreiden etc. aan vele gebieden met inbegrip van gymnastiekgebied uit, kliniek, instelling, de farmaceutische industrieën. Wij hopen om zakelijke relatie op lange termijn met klanten wereldwijd te vestigen.

 

Stem in warm met uw inspectie en begeleiding. Uw snel onderzoek zou hoogst gewaardeerd worden!

Contactgegevens
Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Demi

Tel.: 86--18123940985

Fax: 86-0755-23707617

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)