306 Xinsha Road, Shajing-Straat, Bao'an-District, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis Productenboldenonesteroïden

Equipoise Steroïden van Boldenoneundecylenate voor Paarden 13103-34-9

Equipoise Steroïden van Boldenoneundecylenate voor Paarden 13103-34-9

  • Boldenone Undecylenate Equipoise Steroid For Horses 13103-34-9
  • Boldenone Undecylenate Equipoise Steroid For Horses 13103-34-9
  • Boldenone Undecylenate Equipoise Steroid For Horses 13103-34-9
 • Boldenone Undecylenate Equipoise Steroid For Horses 13103-34-9

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Sendi
  Certificering: GMP,ISO9001
  Modelnummer: boldenonesteroïden

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: 2.5usd/g
  Verpakking Details: Foliezak. Steriele flesjes
  Levertijd: binnen 3 dagen na betaling
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram.Bitcoin
  Levering vermogen: 500KG/Month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: boldenone undecylenate CAS: 13103-34-9
  kleur: gele vloeistof Categorie: boldenonesteroïden
  Analyses: 99.8% Functies: Het magere Spier Bereiken

   
  Het ophopen Cyclus EQ Injecteerbare Boldenone Steroid Equipoise Boldenone Undecylenate 13103-34-9
   
   
  Equipoise Profiel
   
  naam Boldenone Undecylenate
  Molecuulgewicht (basis) 286.4132
  Molecuulgewicht (ester) 186.2936
  Formule (basis) C19H26O2
  Moleculaire structuur De professionele Equipoise van de de Injectieatleet van Boldenone Undecylenate Spier CAS 13103-34-9
  Effectieve dosis (Mensen) 200-600mgs/week
  Effectieve dosis (Vrouwen) 50-100mgs/week
  Het actieve leven 15 dagen
  Opsporingstijd Tot 5 maanden
  Anabole Androgene verhouding 100:50

   

   

  Equipoise (Boldenone Undecylenate) Desription


  Boldenone Undecylenate is testosteron afgeleide anabole androgene steroïden die door de Equipoise handelsnaam gegeven aan het door Squibb in de jaren '70 bekendst zijn. Terwijl Equipoise officieel is geclassificeerd als veterinaire rang anabole steroïden, werden de eerste partijen van Boldenone geïntroduceerd op de menselijke rang farmaceutische markt door Ciba begin de jaren vijftig onder de merknaam Parenabol. De menselijke rang Boldenone zou wat succes in menselijke geneeskunde door de jaren '60 zien en de jaren '70 maar tegen het eind van het decennium uiteindelijk beëindigd. Vanaf toen, zijn de steroïden slechts beschikbaar door veterinaire geneeskunde en ondergrondse laboratoria met de Equipoise naam geweest die de markt overheersen. Bezit de Diergezondheid van Fort Dodge nu de Equipoise naam.

   

  Voor decennia, heeft men verondersteld dat Equipoise aan Deca Durabolin zeer gelijkaardig was. Deze die veronderstelling was voor een deel op commentaren wordt gebaseerd recente Dan Duchaine over de steroïden maakte. Nochtans, zijn de twee samenstellingen in geen geval gelijkaardig; in feite, zou Duchaine de verklaring terugkomen op, maar de aanvankelijke verklaring is genoeg geweest om het gerucht levend te houden. Als zouden Equipoise aandelen om het even wat evenals een ander anabool steroidal hormoon, het testosteron zijn, maar EQ aangezien het algemeen gekend is is uit eigen beweging uniek. Een belangrijke nota betreffende de verschillen in deze twee steroidal hormonen; Nandrolone draagt een sterke progestin aard, terwijl Boldenone geen progestin kenmerken draagt.

   

  Gevolgen van Equipoise


  De gevolgen van Equipoise zijn vrij ongecompliceerd. Dit is over het algemeen goed-getolereerde anabole steroïden die opmerkelijke anabole activiteit in de meeste gebruikers op schoon en zelfs een manier voorstellen. Buiten het gebruik van de prestatiesverhoging, genoot Boldenone van wat succes als menselijke rangsteroïden voor een tijd. De steroïden hadden wat succes in het behandelen van spier die ziekten en osteoporose verspillen, maar zouden uiteindelijk aan andere steroidal opties uiting geven. Als veterinaire steroid, Equipoise is bekend voor zijn gebruik in paarden, vandaar de naam „Equipoise“ en zijn gelijkenis aan het woord „Ruiter.“ EQ wordt vaak gegeven aan paarden in een inspanning om mager lichaamsgewicht te verhogen, dat voor een deel aan de capaciteit van de steroïden toe te schrijven is om eetlust te verhogen. Een verhoogde eetlust wordt goed onder vele prestaties genoteerd die atleten verbeteren die Equipoise, echter, het niet schijnen gebruiken om iedereen te beïnvloeden hetzelfde. Velen wie het anabole steroid rapport geen verhoging van eetlust gebruiken, het neigen hoogst individualistisch te zijn, maar het zou nuttig kunnen voor die zijn die nodig calorieën worstelen te verbruiken.

   

  Als steroid ophopen het buiten het seizoen, Equipoise kan aanwinsten van de kwaliteits de magere massa toevoegen, maar zij zullen niet, 's nachts komen en zullen van vele anabole steroïden te kort schieten. De steroïden zoals Deca Durabolin zullen veel grotere massaresultaten veroorzaken, zoals de steroïden zoals Anadrol en Dianabol zullen; nochtans, gaan laatstgenoemden twee vaak van hopen van waterbehoud vergezeld. Sommige atleten, echter, hebben sterkere aanwinsten buiten het seizoen wanneer Equipoise wordt toegevoegd aan een totale stapel buiten het seizoen eerder dan gebruikt als basissteroïden gemeld. Als de eetlustafschaffing een kwestie is, kunnen deze steroïden u zeer goed helpen de bovenmatige calorieën verbruiken nodig voor de groei buiten het seizoen. Natuurlijk, terwijl het geen enorme massa de bouwsteroïden kan zijn, voor wat kan het al massa produceren die zij hebben gewild. Niet zoekt iedereen wie anabole steroïden gebruikt immense aanwinsten in grootte.

   

  Equipoise ook nota goed-genomen van voor het bevorderen van verhogingen van sterkte. Een verhoging van sterkte kan aan een massaplan zeer voordelig zijn buiten het seizoen, maar misschien voordeliger aan de verhoging van atletische prestaties. Jammer genoeg, zal de uiterst lange opsporingstijd vele atleten van het gebruiken van EQ belemmeren. De totale opsporingstijd kan zich aan vijf maanden uitrekken. Nochtans, verstrekken de steroïden absoluut talrijke voordelen aan de atleet, niet alleen in een verhoging van sterkte maar een opmerkelijke verhoging van spierduurzaamheid. De terugwinning zou ook moeten worden verbeterd. Ongeacht het gewenste doel van gebruik, zal iedereen wie met Equipoise aanvullen van deze verwante voordelen genieten.

   

  Equipoise Beleid


  De standaard Equipoise dosissen zullen normaal in 200-400mg per weekwaaier vallen. De meeste mensen zullen zeer goed-getolereerd 400mg om vinden te zijn en over het algemeen de minimale hoeveelheid EQ die zij zal willen om gebruiken. Velen zullen vinden ook dat 600mg per week uiterst wordt goed-getolereerd met bijwerkingen die uiterst gemakkelijk te controleren zijn. Nochtans, zullen dergelijke dosissen estrogenic potentieel verhogen. wegens de lange activiteit van de steroïden, konden de meeste mensen gemakkelijk langs met één injectie per week worden, maar het verdelen van de wekelijkse dosis in 2-3 kleinere injecties zal op totaal injectievolume verminderen. Verder, hebben sommigen gerapporteerd de bijwerkingen nog gemakkelijker zijn om met een kleiner frequenter injectieprogramma ondanks een uiterst lange halveringstijd te controleren.

   

  Ongeacht de totale Equipoise dosis, voor een minimum van 8 weken zou moeten worden gebruikt. Dit is een zeer gemeenschappelijke duur van gebruik in scherpe cycli. Vele scherpe plannen zullen met 8 weken van Equipoise met extra 4-8 weken die zonder het hormoon voor niet-aromatiseert agenten opteren beginnen. Tijdens de periode buiten het seizoen van gebruik, zullen 8 weken opnieuw het minimum zijn, maar de meesten zullen veel efficiënter 12 weken om vinden te zijn. Het ophopen of het snijden, zal u Equipoise om uiterst veelzijdige anabole steroïden vinden te zijn die goed met alle anabole steroïden stapelen.

   

  Voor vrouwelijk gebruik, is 50mg van Equipoise per week een standaarddosis. Virilization is zal te vermijden met deze dosis maar hoogst afhankelijk van gevoeligheid zijn. Sommige vrouwen kunnen 75-100mg per week kunnen tolereren, maar zouden niet zulk een dosis moeten proberen tot zij met 50mg per week comfortabel zijn geworden. De meeste vrouwen zullen ook 6 wekencycli van Equipoise om voor zover zij het willen nemen, met occasionele 8 wekenlooppas door zij vinden te zijn die het hormoon goed tolereren.

   

  Equipoise Scherpe Cyclus

   

  Week Equipoise Winstrol Cardarine
  GW-501516
  Aromasin N2Guard
  1 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  2 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  3 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  4 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  5 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  6 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  7 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  8 600mgs/week 50mgs/day 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  9 600mgs/week - WEG 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  10 600mgs/week - WEG 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  11 600mgs/week - WEG 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day
  12 600mgs/week - WEG 20mgs/day 12.5mgs/day 7caps/day

   

  Beschikbaarheid van Equipoise


  Equipoise is wijd - beschikbaar op de dierenarts en de zwarte markten. Het daadwerkelijke Equipoise merk door de Diergezondheid van Fort Dodge wordt algemeen gevonden op de zwarte markt, en bijna vervaardigt elk ondergronds laboratorium ter wereld hun eigen versie van Boldenone Undecylenate. Jammer genoeg, wanneer het over het Boldenone-hormoon komt, en dit het Equipoise merk omvat, hebben wij één van de het meest meestal vervalste anabole steroïden op de markt. In feite, terwijl het onmogelijk is om een veronderstelling dat te bewijzen meer vervalste of van geringe kwaliteit EQ dan hoog - kwaliteit hebben gebruikt is de veronderstelling waarschijnlijk niet van basis. Onder-doseert van deze samenstelling is een massief probleem, zoals een flesje EQ maar het etiketteert die eigenlijk een groot testosteron van de esterbasis bevatten.

   

  De bekende merken omvatten Equipoise door de Diergezondheid van Fort Dodge, hoewel algemeen vervalst. Ganabol is een ander populair merk uit Colombia, maar ook hoogst vervalst. Alpha- Pharma vervaardigt ook het product onder de Boldebolin-naam; dit is een vrij nieuwe Boldenone-samenstelling. Opnieuw, zult u verder vinden meest alle ondergrondse laboratoria de steroïden dragen, maar u zou uiterst zorgvuldig moeten zijn wanneer het over een aankoop komt om een kwaliteitsproduct te verzekeren.


  Equipoise Overzichten


  Equipoise zijn zeer veelzijdige anabole steroïden die voor talrijke doeleinden kunnen worden gebruikt. Wij zouden het niet de waardevolste of krachtige anabole steroïden van al tijd roepen, maar in sommige cirkels heeft het een onbehoorlijke slechte reputatie ontvangen. Dit is toe te schrijven voor een deel aan de massieve hoeveelheid vervalste Equipoise op de markt. Het is ook toe te schrijven aan velen die vaak voordelen van de steroïden verwachten dat het niet bedoeld is te verstrekken. Als u enorme verhogingen van massa toe te schrijven aan het gebruik van deze steroïden verwacht, gaat u worden teleurgesteld. Nochtans, sommigen de kwaliteit van steroïden slechts op basis van zijn capaciteit associëren om massa te bevorderen, en onvermijdelijk geven zij EQ een slechte naam. De massabevordering is niet de enige manier de anabole steroïden moeten worden beoordeeld; jammer genoeg, heeft deze manier om te denken vele steroid berichtraad voor vrij ooit zeer anabool steroid onderwijs geteisterd en beschadigd. Equipoise kan een uitstekende toevoeging zijn aan een goed-geplande cyclus, maar u moet begrijpen wat het kan verstrekken en hoe het aan u kan ten goede komen om de meesten uit het te krijgen.

   

  Reeksproducten

   

  Testosteronsteroïden    
  Nr. CAS NR Naam
  1 CAS: 58-22-0 Testosteronbasis
  3 CAS: 76-43-7 Fluoxymesterone Halotestin
  4 CAS: 2446-23-3 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Mondelinge turinabol)
  5 CAS: 1255-49-8 Testosteron Phenylpropionate
  6 CAS: 57-85-2 Testosteronpropionaat
  7 CAS: 1045-69-8 Testosteronacetaat
  8 CAS: 315-37-7 Testosteron enanthate
  9 CAS: 58-20-8 Testosteron Cypionate
  10 CAS: 1424-00-6 Mesterolone (Proviron)
  11 CAS: 5949-44-0 Testosteron Undecanoate
  12 CAS: 15262-86-9 Testosteron isocaproate
  13 CAS: 855-19-6 Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone/Clostebol)
  14 CAS: Nr Testosteron Sustanon 250/100
  15 CAS: 5721-91-5 Testosteron decanoate
  16 CAS: 58-18-4 Methyltestosterone (17-methyltestosterone)
  17 CAS: 58-20-8 1-test CYP, Dihydroboldenone Cypionate
  Boldenonesteroïden    
  17 CAS: 846-48-0 Boldenone
  18 CAS: 13103-34-9 Boldenone (Equipoise) Undecylenate
  19 CAS: 846-46-0 Boldenoneacetaat
  20 CAS: 13103-34-9 Boldenonepropionaat
  21 CAS: 106505-90-2 Boldenone Cypionate
  Trenbolonesteroïden    
  22 CAS: 10161-33-8 Trenbolonebasis
  23 CAS: 10161-34-9 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H)
  24 CAS: 472-61-546 Trenbolone enanthate (parabolan)
  25 CAS: 23454-33-3 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
  Nandrolonesteroïden    
  26 CAS: 434-22-0 Nandrolone
  27 CAS: 62-90-8 Nandrolone Phenypropionate (NPP) /durabolin
  28 CAS: 601-63-8 Nandrolone cypionate
  29 CAS: 360-70-3 Nandrolone decanoate (DECA)/Deca-durabolin
  30 CAS: 862-89-5 Nandrolone Undecylate
  31 CAS: 7207-92-3 Nandrolonepropionaat
  Primobolansteroïden    
  32 CAS: 434-05-9 Methenoloneacetaat (Primobolan)
  33 CAS: 303-42-4 Methenolone enanthate (USAN)
  34 CAS: 153-00-4 Metenolone
  35 CAS: 3381-88-2 Superdrolpoeder/Methasterone (methyl-drostanolone)
  36 CAS: 521-12-0 Drostanolonepropionaat (Masteron)
  37 CAS: 472-61-145 Drostanolone Enanthate (Masteron)
  Anabole Steroïden    
  38 CAS: 72-63-9 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)
  39 CAS: 3704-09-4  Mibolerone
  40 CAS: 965-93-5 Methyltrienolone (Metribolone)
  41 CAS: 5197-58-0 Methylstenbolone
  42 CAS: 5630-53-5 Tibolone
  43 CAS: 521-11-9 Mestanolone
  44 CAS: 521-18-6 Stanolone (androstanolone)
  45 CAS: 434-07-1 Oxymetholone (Anadrol)
  46 CAS: 53-39-4 Oxandrolone (Anavar)
  47 CAS: 10418-03-8 stanozolol (Winstrol)
  48 CAS: 6157-87-5 Trestoloneacetaat
  49 CAS: 853-23-6 Dehydroisoandrosterone 3 acetaat
  50 CAS: 53-43-0 Dehydroepiandrosterone (DHEA)
  51 CAS: 481-29-8 Epiandrosterone
  52 CAS: 566-19-8 7-Keto-dehydroepiandrosterone
  53 CAS: 76822-24-7 1-DHEA

   

  Ons Voordeel

   

  1.About poederkwaliteit


  Ons product is poeder en de vloeistoffen, de zuiverheid van het poeder is 99%, zodat zijn vele klanten tevreden met onze kwaliteit, kopen zij vaak ons poeder. in de sommige tijden, zullen zij vloeistof, ja, broer verkopen, maken zij heel wat geld.

   

  2.About vloeibare kwaliteit


  De duidelijkheid van de vloeistof is zeer hoog, zijn er vele klanten denkt het poeder zeer complex is, zodat kunnen zij ons vloeibaar effect direct kopen zijn zeer goed! natuurlijk, koopt u ons poeder, kunnen wij u de methode vertellen van het maken de vloeistof als u een vloeistof koopt, zullen wij u vertellen hoe te filtreren

   

  3.About veilig vervoer


  Onze wijze van vervoer wordt genomen volgens de situatie van elk land is verschillend vervoer, terwijl onze verpakking, volgens de recentste bijgewerkte douanesituatie, constant, onze verpakking verbeterde, wij waarborgt dat u het binnen 4-7 aan uw product ontvangt.

   

  Equipoise Steroïden van Boldenoneundecylenate voor Paarden 13103-34-9

   

  Contactgegevens:

   

  E-mail: steroidcycle@chembj.com

  Skype: annabelleljj
  Whatsapp: +86 18576794372

  Contactgegevens
  Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

  Contactpersoon: belle

  Tel.: +8618576794372

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten