306 Xinsha Road, Shajing-Straat, Bao'an-District, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis Productentrenbolonesteroïden

De intramusculaire Vette Acetaat Steroid CAS 10161-34-9 van Bodybuilding revalor-H Trenbolone

De intramusculaire Vette Acetaat Steroid CAS 10161-34-9 van Bodybuilding revalor-H Trenbolone

  • Intramuscular Fat Bodybuilding Revalor-H Trenbolone Acetate Steroid CAS 10161-34-9
  • Intramuscular Fat Bodybuilding Revalor-H Trenbolone Acetate Steroid CAS 10161-34-9
 • Intramuscular Fat Bodybuilding Revalor-H Trenbolone Acetate Steroid CAS 10161-34-9

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Sendi
  Certificering: SGS,ISO9001
  Modelnummer: 10161-34-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5 gram
  Prijs: 3~10USD
  Verpakking Details: discreet en veilig foliezak of tin
  Levertijd: Binnen 12hours na betaling
  Betalingscondities: L/C, de overdracht van D/A, van T/T, van Western Union, van MoneyGram, van Bitcorn en van de bank
  Levering vermogen: 5000kilogram per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: Revalor-h Alias: Finaplix, Tren Ace, Finajet, Trembolone-Acetaat
  Zuiverheid: 99.0% min Verschijning: Geel aan Lichtgeel kristallijn poeder
  CAS: 10161-34-9 Gebruik: farmaceutisch materiaal,
  Smeltpunt: 94~97 °C Gebruik: Als mannelijk hormoon en anabole hormonen. behoor hormoondrugs, anabole agenten

  Lichaam die de Intramusculaire Acetaat Steroid CAS 10161-34-9 bouwen van revalor-H Trenbolone

   

   

  Revalor-h

  Het poeder van de Trenboloneacetaat

  Productnaam

   

  Trenboloneacetaat

   

  Alias

   

  Revalor-h

   

  CAS-Registratieaantal

   

  10161-34-9

   

  Einecs Nr

   

  233-432-5

   

  Moleculaire Formule

   

  C20H24O3

   

  Molecuulgewicht

   

  312.41

   

  Zuiverheid

   

  99.0%

   

  Rang

   

  Farmaceutische Rang

   

  Verschijning

   

  Geel crytallinepoeder

   

  Absorbering

   

  ≤0.30%

   

  Specifieke Omwenteling

   

  +39.5°

   

  17α-isomeer

   

  17α-isomeer

   

  Verlies bij het Drogen

   

  0,32%

   

  Residu op Ontsteking

   

  0,01%

   

  Analyse

   

  99.02%

   

   

  Wat is Trenbolone-Acetaat (Finaplix h/Revalor-H)?

   

  De Trenboloneacetaat (of Tren A) hebben de moleculaire formule van C20H24O3 en hebben een anabool-androgene verhouding van 500:500. Het heeft het actief leven van 2-3 dagen en heeft het molecuulgewicht van 270.3706 g/mol bij de basis.

   

  De Trenboloneacetaat, 19 noch steroïden, wordt afgeleid uit de samenstelling Nandrolone. Het wordt gekenmerkt door sterke androgene eigenschappen en geen estrogenic activiteit. Deze anabole steroïden hebben een bindende affiniteit voor androgen receptor vijf keer het sterktetestosteron.

   

  De Trenboloneacetaat wordt bewonderd globaal door eliteatleten aangezien het het begrijpen van stikstof kan dramatisch verbeteren door spieren en het niveau van eiwitsynthese verbeteren. Het ideaal voor scherpe die cycli, Tren A niet wordt door aromatase of 5α-reductase in estrogenic samenstellingen zoals estradiol of in Dihydrotestosterone (DHT) wordt gemetaboliseerd.

   

  Cook van de Trenboloneacetaat Recepten:

  1. de Acetaatpoeder van 10 gramtrenbolone (7.5mL)
  2mL BEDELAARS (2%)
  20mL BB (20%)
  70.5mL olie

  2. de Acetaatpoeder van 10 gramtrenbolone (7.5mL)
  2mL BEDELAARS (2%)
  15mL BB (15%)
  75.5mL olie

   

  Snel Detail:

  Trenbolone is steroïden door dierenartsen op vee worden gebruikt de spiergroei en eetlust te verhogen die. Om zijn efficiënte halveringstijd te verhogen, wordt trenbolone niet gebruikt in een ongeraffineerde vorm, maar eerder als esterderivaten zoals trenboloneacetaat, trenbolone enanthate of trenbolone beheerd

  cyclohexylmethylcarbonate (Parabolan). De plasmalipasen splijten dan de estergroep die in de bloedsomloop vrije trenbolone verlaten.

   

  De Markeringen van de Trenboloneacetaat:
  Trenboloneacetaat, Tren Ace, Bodybuilding, Anabole Steroïden, Trenbolne-Acetaat, Hormoon, Tren Ace, Trenbolone-Acetaat, Tren Ace, Trenbolone-Acetaat, Tren Ace, Trenbolone-Acetaat, Tren Ace

   

  De Beschrijving van de Trenboloneacetaat:

   
  Trenbolone stelt het interesseren tentoon stapelend gedrag. De combinatie met of Dianabol of Anadrol geeft een zeer sterk synergetisch effect. Zelfs als dezelfde totale milligramhoeveelheid steroïden per week wordt gebruikt, zijn de resultaten veel beter met zulk een combinatie dan met om het even welk van deze alleen gebruikte steroïden.


  In tegenstelling, het stapelen van trenbolone is het gedrag met oxandrolone (Anavar), methenolone (Primobolan), of drostanolone (Masteron) volledig verschillend. Als het houden van hetzelfde totale milligram bedraagt, overtreffen deze combinaties alleen gebruikte geen trenbolone. Zo, terwijl het aanvaardbaar is om deze drugs te combineren, zou het doel niet moeten zijn verhoogd totaal effect te bereiken. Dergelijke combinaties kunnen nuttig zijn nochtans om bijwerkingen te verminderen, of de materialen aan te passen die op hand zijn.


  Als onzeker over persoonlijke reactie op trenbolone, is de acetaatester verkieslijk aangezien het het systeem snel ontruimt. Het is ook zeer wenselijk voor kort cyclusgebruik of voor de beëindigende weken langere cycli omdat de snelle ontruiming snelle overgang van hebben van hoge niveaus geschikt voor optimale resultaten op lage niveaus verstrekt die terugwinning toestaan.

  De dosering van de Trenboloneacetaat

  Het is belangrijk om erop te wijzen dat dit krachtige anabole androgene steroïden is, en er is geen echte beginstap voor het gebruiken van dit product. Het wordt het best gebruikt door bodybuilders die reeds met steroid gebruik worden ervaren. In de bodybuilding forums, zult u over begindosering voor Trenbolone-Acetaat lezen. Er is geen begindosis deze steroïden.

   

  De standaarddosis is 400mg per week (genomen 50-200mg elke andere dag), met Testosteronpropionaat wegens de gewoonte van het lichaam van het omzetten van testosteron in oestrogeen als het denkt dat het evenwicht tussen twee beduidend in onevenwicht is. De supplementaire testosteronhulp vermindert de bijwerkingen van oestrogeen. Een dosering van Trenbolone-Acetaat onder 300mg per week doet veel voor het ophopen cycli niet.

   

  De Cyclusstapel van de Trenboloneacetaat

   

  Trenbolone is stapelbaar met veel andere producten. De bodybuilders stapelden het bijna altijd met Testosteronpropionaat „Teststeun“ bij 100 mg per week. Dianabol is ook een algemeen gestapeld product met Trenbolone-Acetaat. tijdens het eerste derde van de cyclus.

   

  Voor lange cycli, die tot 20 weken, Trenbolone-wordt de Acetaat gewoonlijk toegevoegd op het centrale punt.

   

  Het begin van de cyclus die de Trenbolone-Acetaat vervangt. Overlapping twee 1-2 weken. Zo in een 20 weekcyclus wordt deca-Durabolin gebruikt van weken 1-12, en het Trenbolone-gedeelte van de Acetaatcyclus begint bij week tien.

   

  Slechts de Cyclus van de Trenboloneacetaat

   

  Terwijl niet zeer gemeenschappelijk, is een Trenbolone-Acetaat slechts cyclus de dosering uitstrekt zich van 300-500mg per week. De gevorderde steroid gebruikers kunnen de cyclus aan 12 weken opvoeren, maar dat wordt problematisch aangezien de langere duur een open deur voor meer bijwerkingen is. Het is ook belangrijk om te realiseren dat deze steroïden een halveringstijd van 48-72 uren hebben. Dat betekent als een symptoom van een bijwerking zou moeten voorkomen, zal het 2-3 dagen voor de steroïden om vergen te zakken. Plus met Trenbolone is de Acetaat dat van drie esters van Trenbolone, Trenbolone-heeft de Acetaat de kortste halveringstijd.

   

  De de cyclusresultaten van de Trenboloneacetaat tussen dat is wat bodybuilders naar deze steroïden aantrekt. Wat eisen gezette magere spierontwikkeling in pond 20-30 strekt zich in enkel een maand uit. Die resultaten zijn gedeeltelijk toe te schrijven aan de manier dat deze drug de androgen receptor met banden bindt die vijf die keer dan de banden door testosteron worden veroorzaakt sterk zijn. Voor een cellulair niveau, verbetert dit hormoon de capaciteit van het lichaam om proteïnen samen te stellen die tot de magere ontwikkeling van de spiercel leidt.

   

  Als dit uw eerste keer met de drug is, verwacht dat de eetluststimulatie is veel hoger dan normaal. Indien behoorlijk beheerd, zal de verhoging van eetlust de cellen alle proteïne voeden die zij hebben moeten om hun output van magere spiercellen aanpassen.

   

   

  De bijwerkingen van de Trenboloneacetaat:

   

  Als androgen kunnen steroid, bijwerkingen geslachtswijziging zoals Gynecomastia soms omvatten. In vele lichaams bouwforums, zijn zij onderwerp van Gynecomastia beperkt tot gevoelige borsten. Het kan veel slechter zijn. het verzet zich tegen oestrogeen en twee veroorzaken daadwerkelijk weefsel om zich te vormen.

   

  De vrouwen zouden deze steroïden helemaal niet moeten nemen. Zoals met alle steroïden, is er een persoonlijke reactie die aan elke gebruiker uniek is. De persoonlijke reactie betekent dat u symptomen kunt ervaren. Andere reacties kunnen een daling van uw cardiovasculaire output omvatten.

   

   

  Specificaties:

   

  Tests Analysenorm Resultaten
  Identificatie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
  Absorbering ≤0.30% Ben in overeenstemming
  Specifieke Omwenteling +39°~ +43° +39.5°
  Chromatografiezuiverheid Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
  17α-isomeer ≤0.50% 0,40%
  Organische Vluchtige Onzuiverheden Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
  Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
  Residu op Ontsteking ≤0.10% 0,01%
  Analyse 97~101% 99.02%
  Conclusie Ben met USP31-Norm in overeenstemming

   

   

  Concurrentievoordelen:

  • Rijke ervaring

   Wij specialiseren ons in dit gebied jarenlang, onze gezondheidszorg & medische die producten aan, naar Europa, Afrika, Azië, Amerika en ander land overzee worden uitgevoerd, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, en Gevestigde lange vriendschappelijke relaties van samenwerking.

    

  • Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig.

   De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven.

    

  • Veiligste en snelste levering

   Wij hebben Adequate voorraad, en kunnen geschikt binnen 24 uren wanneer de betaling ontvang. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.

   Wij hebben speciale manier konden 10g aan 100kg-producten verschepen een tijd. Wij bieden smeltend poeder in de vloeibare dienst aan. En verscheep de vloeistof in speciale flessen.

    

  • De goede naverkoopdienst

   Vertel de pakketupdate zo vlug mogelijk, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette!

    

   Alles is voor klanten

   Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.

   

  Productlijst:

   

  1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
  2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
  3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
  5 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
  6 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
  7 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
  8 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
  9 Testosteron Sustanon 250  
  10 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
  11 Turinabol (acetaat 4-Chlorotestosterone) CAS: 855-19-6
  12 Mondelinge turinabol CAS: 2446-23-3
  13 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
  14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
  15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
  16 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
  17 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
  18 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
  19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
  20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
  21 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
  22 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
  23 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
  24 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
  25 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
  26 Dehydroisoandrosteroneacetaat CAS: 853-23-6
  27 7-keto DHEA (7-oxo DHEA) CAS: 566-19-8
  28 Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
  29 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
  30 Methandrostenolone (Dianabol) CAS: 72-63-9
  31 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
  32 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
  33 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
  34 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
  35 vardenafil CAS: 831217-01-7
  36 Dapoxetine CAS: 119356-77-3
  37 Dapoxetinehcl CAS: 1071929-03-7
  38 Dutasteride CAS: 164656-23-9
  39 Finasteride CAS: 98319-26-7
  40 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0

  De intramusculaire Vette Acetaat Steroid CAS 10161-34-9 van Bodybuilding revalor-H Trenbolone

  Contactgegevens
  Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

  Contactpersoon: Demi

  Tel.: +8618123940985

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten