306 Xinsha Road, Shajing-Straat, Bao'an-District, Shenzhen, Guangdong, China
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw

Van goede kwaliteit Sterkste Testosteronsteroïden voor verkoop
De douane van de veiligheidspas, het aardige pakket en de super kwaliteit zijn mijn beste gunstig. Ja, kunnen zij het doen en zij hebben dat gedaan.

—— Matthew Bartlett

De punten kwamen veilig, dankuwel voor veilige verpakking aan. Ik hoop ik u niet door te vragen beledigde dat het veilig zou zijn. Uw methodes zijn volledig bewijs.

—— Bryan van het UK

Hij geeft de ordebetaling meer dan ik, maar ik moet zeggen hij mijn pakketten veel meer geeft dan ik wanneer het volgen van de orden doe!

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw

China Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw leverancier
Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw leverancier Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw leverancier Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw leverancier

Grote Afbeelding :  Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sendi
Certificering: SGS,ISO9001
Modelnummer: 221231-10-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 mg
Prijs: 1~7 USD
Verpakking Details: discreet en veilig foliezak of tin
Levertijd: Binnen 12hours na betaling
Betalingscondities: L/C, de overdracht van D/A, van T/T, van Western Union, van MoneyGram, van Bitcorn en van de bank
Levering vermogen: 5000kilogram per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Hghfragment 176-191 Rang: Farmaceutische Rang
Zuiverheid: 99.0% min sleutelwoorden: Hghfragment 176-191
Verschijning: wit poeder CAS: 221231-10-3
mw: 1815.08152 Gebruik: Peptides van het gewichtsverlies

 

 

Snel Detail:

 

Productnaam: HGH176-191
Synoniemen: HGH176-191, Hgh 191aa, 
CAS: 863288-34-0
Apperance Wit Poeder
Mw: 3649.30
Productcategorieën: Peptides
Zuiverheid: 99%, 98%

Gebruik
de verhoging van spiermassa, en verbetert de lipideinhoud van het lichaam.Het werkt door de manier na te bootsen natuurlijk H vet metabolisme regelt:

1. Het HGH-Fragment is een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 bij het c-Eindgebied van het menselijke de groeihormoon (h). De studies hebben aangetoond dat het door de manier werkt na te bootsen natuurlijk H vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op insulinegevoeligheid (bloedsuiker) of celproliferatie (de spiergroei) regelt die met ongewijzigd H. worden gezien. Als ongewijzigd GH, bevordert h-fragment 176-191 lipolysis (het opsplitsen van vet) en verbiedt lipogenesis (de vorming van vetzuren en andere lipiden in het lichaam).

 

2. HGH-fragment 176-191 moet 12,5 keer sterker zijn dan menselijk de groeihormoon (h) voor gewichtsverlies dan de standaard menselijke bijzondere nota van het de groeihormoon (H).Of is dat in studiesh fragment 176-191 de capaciteit had om niveaus te verhogen igf-1 die in de fragmentencapaciteit om anti-veroudert gevolgen te geven vertaalt.

 

3. HGH-het Fragment (176-191) is vet-verliespeptide uit de molecule van GH wordt afgeleid, die direct lipolysis in werking stelt en lipogenesis verbiedt, maar om dit peptide beter te begrijpen, is het noodzakelijk om minstens een rudimentair inzicht in zijn ouderhormoon .GH te hebben is een polypeptide dat een aminozuuropeenvolging bevat die 191 aminozuren in lengte die is.

 

4. HGH Frag (176-191) werd ontwikkeld door het specifieke gedeelte van de molecule te isoleren en te wijzigen van GH verantwoordelijk voor de lipolytic en anti-lipogenic gevolgen van het hormoon. Het gedeelte van de molecule verantwoordelijk voor deze gevolgen is aminozuren 176-191. In elke betekenis, zou Frag hoofdzakelijk vette als verliespeptide moeten worden beschouwd die deze functies door dezelfde wegen zoals traditioneel GH, maar zonder het blootstellen van de gebruiker aan de potentieel ongewenste bijwerkingen uitvoert die tijdens het beleid van GH kunnen voorstellen.


Te werken en te gebruiken:

1. In de meeste studies die zijn de gunstige resultaten met dosering tussen 400-600mcg getoond of 4-6mcg/kg in veelvoudige dosering per dag wordt verdeeld.

2. Men heeft getoond dat de fat-reducing gevolgen van GH om door een klein analoog gebied van het c-Eindpunt eind van de molecule van GH schijnen worden gecontroleerd. Dit gebied bestaat uit aminozuren 176-191, dus de naam. Dit peptide fragmentwerk door de manier na te bootsen natuurlijk GH vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei regelt die met ongewijzigd GH worden gezien. Als ongewijzigd GH, bevordert HGH-fragment 176-191 lipolysis en verbiedt lipogenesis beide Engelse vivo/en vitro.

 

3. HGH-Fragment 176-191 heeft geen effect bij de groei of de insulineweerstand, in tegenstelling tot de volledige molecule van GH getoond. Dit is het nieuwste, krachtigste fragment van GH op de markt. De studies hebben aanhoudend fatloss, streefden direct naar vettissue.hgh Frag is als alle andere peptides getoond die wij en als een gevoelig gevriesdroogd poeder hebben behandeld gekomen die uit het licht en in een koele droge plaats zouden moeten worden gehouden. De reconstructie wordt met bacteriostatisch die water gedaan of natrium-chloride voor injectie wordt bedoeld.

 

4. de vruchten van HGH Frag moeten oogsten, zullen de gebruikers aan dosis rond 500mcgs per dag. Dit kan door het doseren 250mcgs in de ochtend pre-training, en 250mcgs voor de lunch of 250mcgs vóór bed worden gedaan. De gebruikers zullen ook nota van de timing van injecties en hun dieet willen op dat ogenblik nemen. Het is optimaal om HGH Frag 176-191 op een lege maag of met enkel eiwit in de maag in te spuiten. Als andere peptides, is HGH Frag genoteerd om niet zoals effectief in aanwezigheid van koolhydraten en suikers te werken.


HGH-Fragment COA:
 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of bijna wit kristallijn poeder Wit kristallijn poeder
Smeltpunt 191.0~193.0ºC 192ºC
Verlies van het drogen ≤1.0% 0,5%
Heavy metal ≤20ppm 15ppm
TLC Slechts één vlek Slechts één vlek
Analyse ≥99.5% 99.91%
Conclusie Het voldoet aan USP 32.

 

Beschrijving:

 

Het de groeihormoon (GH), ook als somatotropin (of als menselijk de groeihormoon [hGH of HGH] wordt bekend in zijn menselijke vorm), is een peptide hormoon dat de groei, celreproductie, en celregeneratie in mensen en andere dieren dat bevordert. Het is zo belangrijk in menselijke ontwikkeling. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld, opgeslagen, en afgescheiden is door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.

 

HGH is een spanningshormoon dat de concentratie van glucose en vrije vetzuren opheft. Het bevordert ook productie van igf-1. Een recombinante geroepen vorm van hGH somatropin (INN) wordt gebruikt als voorschriftdrug om de groeiwanorde van kinderen en de volwassen deficiëntie van het de groeihormoon te behandelen. In de Verenigde Staten, is het slechts beschikbaar juridisch bij apotheken, door voorschrift van een arts.

 

De laatste jaren in de Verenigde Staten, zijn sommige artsen begonnen om de groeihormoon in GH-Ontoereikende oudere patiënten (maar niet op gezonde mensen) voor te schrijven om vitaliteit te verhogen. Terwijl wettelijk, zijn de doeltreffendheid en de veiligheid van dit gebruik voor HGH niet getest in een klinische proef. Op dit ogenblik, wordt HGH nog beschouwd als een zeer complex hormoon, en veel van zijn functies zijn nog onbekend.

 

In zijn rol als anabole agent, is HGH gebruikt door concurrenten in sporten sinds minstens 1982, en verboden door IOC en NCAA. De traditionele urineanalyse ontdekt het smeren met HGH niet, zodat was het verbod unenforceable tot vroege 2000s, toen de bloedonderzoeken die tussen natuurlijke en kunstmatige HGH konden onderscheid maken begonnen worden ontwikkeld. De bloedonderzoeken door WADA bij de 2004 Olympische Spelen in Athene, Griekenland worden uitgevoerd richtten hoofdzakelijk HGH die. Het gebruik van de drug voor prestatiesverhoging wordt niet momenteel goedgekeurd door FDA.

 

HGH is bestudeerd voor gebruik in efficiënter het fokken van vee in industriële landbouw en verscheidene inspanningen zijn geleverd om regeringsgoedkeuring te verkrijgen om GH in dierlijke productie te gebruiken. Dit gebruik is controversieel geweest. In de Verenigde Staten, is het enige FDA-approved gebruik van GH voor vee het gebruik van een koe-specifieke vorm van GH geroepen rundersomatotropin voor het verhogen van melkproductie in melkkoeien. De detailhandelaars worden toegelaten om containers melk te etiketteren zoals die met of zonder rundersomatotropin worden geproduceerd.

 

Functie:

 

De verhoogde hoogte tijdens kinderjaren is het wijdst bekende effect van GH. De hoogte schijnt om door minstens twee mechanismen worden bevorderd: De gevolgen van de groeihormoon voor de weefsels van het lichaam kunnen over het algemeen worden beschreven anabool (opbouwend). Als de meeste andere eiwithormonen, handelt GH door met een specifieke receptor in wisselwerking te staan op de oppervlakte van cellen.

 • 1. Omdat de polypeptidehormonen niet in vet oplosbaar zijn, kunnen zij cel geen membranen doordringen. Aldus, oefent GH sommige van zijn gevolgen door aan receptoren uit te binden voor doelcellen, waar het de MAPK/ERK-weg activeert. Door dit mechanisme bevordert GH direct afdeling en vermenigvuldiging van chondrocytes van cartilag

 

 • 2. GH bevordert, door de signalerende weg jak-STAT, ook de productie van insuline-als die de groeifactor 1 (igf-1, vroeger als somatomedin C wordt bekend), een hormoon homoloog aan proinsulin. De lever is een belangrijk doelorgaan van GH voor dit proces en is de belangrijkste plaats van igf-1 productie. Igf-1 heeft de groei bevorderende gevolgen voor een grote verscheidenheid van weefsels. Extra igf-1 wordt geproduceerd binnen doelweefsels, makend het wat zowel endocrine als een autocrine/paracrine-hormoon schijnt te zijn. Igf-1 heeft ook stimulatory gevolgen onosteoblast en chondrocyte activiteit om de beengroei te bevorderen.

Naast het verhogen van hoogte in kinderen en adolescenten, heeft het de groeihormoon veel andere gevolgen voor het lichaam:

 • Verhoogt calciumbehoud, en versterkt en verhoogt de mineralisering van been
 • De massa van de verhogingenspier door sarcomere hypertrofie
 • Bevordert lipolysis
 • Verhogingen eiwitsynthese
 • Bevordert de groei van alle interne organen exclusief de hersenen
 • Speelt een rol in homeostase
 • Vermindert leverbegrijpen van glucose
 • Bevordert gluconeogenesis in de lever
 • Draagt tot het onderhoud en de functie van alvleesklier- eilandjes bij
 • Bevordert het immuunsysteem
 • Verhogingendeiodination van T4 aan T3

De studies hebben het volgende gesuggereerd:

1. Een typisch beginnersprotocol zou zijn:

200mcg vóór ontbijt
200mcg 30 minuten voorafgaand aan opleiding
Ongeveer 5-7 dagen per week - onderhuidse injecties

2. Een typisch middenprotocol zou zijn:

250mcg vóór ontbijt
250mcg 30 minuten voorafgaand aan opleiding
Ongeveer 5-7 dagen per week - onderhuidse injecties

3. Een typisch vooruitgangsprotocol zou zijn:

200mcg vóór ontbijt
200mcg voor de lunch
200mcg 30 minuten voorafgaand aan opleiding
7 dagen per week - onderhuidse injecties

 

 

Wij leveren ook

 

 
Peptide
Productnaam Specificatie
MGF 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial
CJC-1295 DAC 2mg/vial
Cjc-1295 2mg/vial
PT-141 10mg/vial
MT-1 10mg/vial
MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial
Ghrp-6 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Oxytocin 2mg/vial
TB500 2mg/vial
BPC 157 2mg/vial
176-191 2mg/vial
Triptorelin 2mg/vial
Tesamorelin 2mg/vial
Gonadorelin 2mg/vial
Gonadorelin 10mg/vial
DSIP 2mg/vial
Selank 5mg/vial

Vet-verlies Injecteerbaar Peptides HGH Fragment 176-191 voor de Spierbouw

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Sendi Biotechnology Co.Ltd.

Contactpersoon: Demi

Tel.: +8618123940985

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)